some favorite things
 
Hej på er!
Jag var bara tvungen att berätta om några saker som jag tycker extra mycket om just nu, som gör vardage roligare och som gör mig glad (: En concealer från urban decay och en från Clarings som är riktigt bra, bra täckning och lägger sig inte konstigt över mina torra partier. Sen har vi ett par accessoarer som kommer bli fantastiska i höst, en klocka från Daniel Wellington som har den där gammaldags looken över sig och ett par örhängen från Pilgrim som är urfina i all sin enkelhet.
 
De dagar då jag inte har så mycket smink på mig gillar jag att applicera ett fint läppstift så att jag ser lite mer vaken ut, Nyx gör hur många bra läpprodukter som helst men den som är lite extra bra är en som heter liquid suede i färgen "Soft spoken". Dessa dagar brukar jag bara ha någon ögonskugga på ögonen och då är min favorit borste en från Morphe nr. M441, vädigt fluffig och mjuk.
 
Den sista saken är, inte helt oväntat, ett nagellack. Som ni kanske vet är jag obsessed av nagellack och mitt favorit märke är definitivt Essie, bra hållbarhet, bra pris och de har så sjukt många färger! Två tummar upp får de från mig. Min favvo färg just nu? Det är "spin the bottle". En jättefin nude/rosa färg som gör att fingrarna ser längre ut och mer välvårdade.
 
Hoppas ni hittar något nytt att prova. xx
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like