mina sminkfavoriter just nu
 
Jag har inte smink varje dag för min hy är så torr och känslig men när jag sminkar mig så är det här mina favoriter just nu.
Max factor CC cream har varit min favorit i ett par år nu. Det är den enda som funkar riktigt bra med min torrhet och som ändå täcker bra. Den finns dessutom i en ljus färg vilket är toppen eftersom jag är ganska fair. Concealer favoriten har också några år på halsen, Make up store cover all mix är perfekt. Det finns färger för vad du än vill täcka över, finnar, ärr eller mörka skuggor under ögonen. Räcker länge gör den också!
Min blush jag använder är en H&M cream blush i "Hot pink". Jag är inte så bra på det här med bronzer men jag gillar den som är från IsaDoras face sculpter och det är även den highlightern jag använder, så himla fin!
 
När basen är färdig så brukar jag bara måla på mascara (kör alltid Maybelline the rocket) och sen något snyggt på läpparna. Just nu älskar jag NYX matte lip cream i "stockholm", den är inte alls uttorkande som så många andra flytande läppstift och det är en jättefin rosa färg som ser ganska naturlig ut. Sen är jag klar.
 
Hoppas ni har fått något nytt att prova, jag vet att jag själv älskar att snoka i andras make up bags. xx
 
Stina

Fin Blogg!! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like