Mina favoritskor
 
Det första paret av mina favoritskor är mina Adidas superstar originals high rise. De är så sköna, går med allt och jag får de där extra centimeterna eftersom de har en liten plattform. Sneakers är ju också väldigt inne just nu vilket är lite roligt, äntligen en skotrend jag kan hoppa på haha. Jag köpte mina på Asos.com där de var lite billigare än i affär, speciellt med studentrabatt, och så är det ingen frakt.
 
 
Dessa boots fick jag förra julen i julklapp och de är lätt de bästa bootsen jag haft i hela mitt liv. De är så sköna, otroligt stilrena och klassiska men inte tråkiga och kvalitéen är verkligen där. De kommer från Urban Project och är av äkta läder så de behöver smörjas in med kräm men det är det värt för de kommer bara bli bättre med åren.
 
 
Mina sista par (det var lite svårt att få ner det till 3 par) kommer även de från Asos och de kostade 300kr! Hur fantastiskt är inte det. Eftersom de var så billiga var jag lite osäker på hur de skulle se ut och kännas på riktigt men de är över förväntan. Jag behövde inte gå in dom utan de har bara format sig direkt efter mina fötter och sulan är väldigt gummiaktig så det känns som att du går på moln. Även brouges är trendiga och jag ville prova trenden utan att spendera för mycket pengar. Nu däremot är jag sugen på ett par av bättre kvalité. Två tummar upp får dessa.
 
Lär väl få göra att nytt sånt här inlägg, det är något med skor som får mig att vilja köpa allihopa. xx
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like