book review: När livet börjar om
 
Handling: Libby och Jason lämnar London för att ta över ett familjehotell på landet. Deras dröm är att förvandla det till ett lyxhotell men projektet bjuder på fler svårigheter än de anat. En dag inträffar en olycka utanför hotellet där en okänd kvinna utan minne drabbas men när Libby erbjuder henne att stanna på hotellet för att minnas och återhämta sig sätter det igång en kedja av positiva händelser ingen kunnat förutse.
 
Jag älskar Lucy Dillon, hon är lätt en av mina absoluta favoritförfattare. Hon har ett sätt att skriva som får en att riktigt leva sig in i historien och hon har alltid fantastiska karaktärer. Den här historien är mysig och jag älskar att alla Dillons böcker involverar hundar, det blir mer verklighetstroget och mysigare med dom.
Böckerna är så verkliga och jag kan se hur det skule vara att leva där med människorna i byn. När jag har haft en mindre bra dag har jag dykt ner i den här och glömt mina problem för ett tag, vilket väl är en av de bästa delarna med böcker.
 
Om du missat Lucy Dillon eftersom du levt under en sten så prova att läsa hennes böcker, speciellt om du gillar feel good romaner.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like