NYX soft matte lip cream
 
Jag har hittat en sorts liquid lipsticks som är jättebra och dessutom har en billig prislapp. Formulan är inte alls uttorkande som alla andra jag provat, färgerna är väldigt pigmenterade och det räcker länge på läpparna utan att kännas torr eller obekväm. Min favoritfärg är "stockholm" men jag har även färgerna Cairo och Cannes. Jag tänker definitivt köpa lite fler färger nästa gång jag kan.
 
NYX finns att beställa på Kicks.se och eleven.se och du kan även köpa det i butik på vissa hm butiker. (Tex den i mall of scandinavia)
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
topp 4: pepplåtar
 
På dom där dagarna när du känner dig låg och oinspirerad så kan det vara bra att ha några låtar som du kan gå till när du vill få lite pepp, det här är mina favoriter!
 
1. Lady Gaga - Born this way
2. Little Mix - Wings
3. Katy Perry - Firework
4. P!nk - f**kin perfect
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
en kväll för mig själv
 
Hej lördag. Eller ja, lördagskväll. Den här dagen har varit lite lugnare än igår, jag har mest provat lite nytt smink, kollat på youtube videos, sorterat lite i mitt rum och ätit mitt nya favoritsnack. Jag köpte hummus (märket är Sevan) med soltorkade tomater i och det, tillsammans med gurkstavar och morötter är helt fantastiskt. Ett nyttigt och mättande snack.
Just nu sitter jag och kollar lite på pretty little liars (är helt hooked på den igen och håller på och kollar om den igen) och letar lite inspiration.
 
Imorgon ska jag försöka få lite mer gjort, har en stor to do list men orkat inte ta tag i den idag. Hoppas ni har haft en bra helg hitills. xx
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Stripes & stuff
 
Eye shadow - Tom Ford | Foundation - NARS | Earrings - Monica Vinader | Jeans - River Island | Bag - Gucci | Shirt - donnaida.com | leather jacket - Acne studios | heels - Asos.com
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
New in: backpack
 
Det här är ryggsäcken jag berättade om förut. Den kommer från New Look men jag köpte den på Asos.com. Den kostade bara 249:- och kvalitén är faktiskt riktigt bra! Jag har haft den till skolan med min tjocka historia bok, block, sminkväska och andra saker men den har inte gått sönder eller stretchat ut sig. Ryggsäckar är ju väldigt populärt jiust nu men det tog ett tag för mig att hoppa på trenden eftersom jag inte haft någon sen jag gick i 3:an men nu förstår jag hypen. Det är så skönt att kunna gå i affärer och kunna använda båda händerna.
 
Så tips tips ifall du inte provat den fantastiska ryggsäcken. två tummar upp får den! xx
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg