nude/pink läppstift
 
Man kan aldrig få för många nude/pink färgade läppstift. Eller hur? Min kollektion blir bara större och större så jag tänkte att jag skulle dela med mig av mina favoriter, alla förrutom en är väldigt budget snälla så förhoppningsvis kan alla hitta något de tycker om.
 
- L´Oréal pink collection lipsticks i "Naomi pink": Formulan är inte min absoluta favorit men färgen är så himla fin och ganska matt så jag kan stå ut.
 
- IsaDora perfect matte lipstick i "07 nude pink": Mitt första isadora läppstift och jag gillar det verkligen. Det är en matt formula men den är inte alls uttorkande och sitter ganska länge på läpparna.
 
- Rimmel moisture renew lipstick i "720 notthing hill nude": En väldigt återfuktande formula och den är så neutral och fin på läpparna. Älskar färgen och att den är så mjuk men ändå sitter länge.
 
- MAC satin lipstick "faux": det här läppstiftet är mitt favorit i hela kollektionen som jag bygger upp. Den luktar sött och den är ganska matt och färgen är den perfekta "my lips but better" och jag bara älskar den. Tror jag kommer plocka upp ett till läppstift från MAC nu i helgen för deras formula och deras fäger och deras paketering är bara för bra! Tips tips för dig som inte köpt från dom men älskar make up.
 
- Maybelline color sensational i "725 tantalizing taupe": Det här är mitt mest nude-färgade läppstift och jag har oftast bara lite på läpparna eller en läppenna under. Men den sitter bra på läpparna och den är billig så det är toppen.
 
Hoppas ni hittade något nytt att addera till erat smink, nästa sånt här inlägg blir nog ett om läppennor som jag tycker är bäst. xx
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Riktigt fina färger! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like