Sweden international horse show 2016
 
Jag och min mamma var på Sweden international horse show i fredags kväll och det var en av de bästa kvällarna det här året. Om ni inte visste det så älskar jag hästar och har gjort det sedan jag var runt 11 år gammal men jag har inte ridit på några år och saknar det otroligt mycket. Så att få sitta i fyra timmar och bara njuta av hästar var ren magi! Mina favoritdelar av kvällen var nog hopptävlingen (den internationella) och frihetsdressyren med Jean-Francois Pignon. Att bara titta på hur han komunicerar med sina hästar och att dom tillsammans kan genomföra en helt otrolig show utan några tyglar eller tvång, ja det var helt otroligt!
 
Jag tror det här var fjärde gången jag gick på horse show och det kommer verkligen inte bli sista. Om ni har missat det här så tycker jag ni ska boka biljetter nästa år, ni kommer inte ångra er. :) xx
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Lär känna mig bättre #1
 
Jag tänkte på vad jag skulle skriva om härnäst och kom på att jag gillar när bloggare jag läser skriver en "lär känna mig/get to know me" inlägg där man får lära känna dom lite bättre så jag tänkte göra ett sånt med 7 grejer jag kom på. Kan säkert komma på fler sen så det kan nog bli fler sådana här inlägg.
 
1. Jag har en fobi för blött hår. Det är något med det som bara äcklar mig. Och så tänker jag på the grude eller the ring.
2. Tv serier och filmer är en av mina största hobbies. Jag bara älskar att leva mig in i en annan värld i någon timme och få skratta åt konstiga saker och dåliga skämt.
3. Mina tre största, ytliga, svagheter är nagellack, choklad och kaffe.
4. Jag älskar espresso house. Det hör väl ihop med punkten ovan men jag bara älskar att unna mig själv en kaffedryck. kall eller varm och bara njuta. Vilket jag gör en aning för ofta om jag ska vara ärlig...
5. Jag älskar parfym och har ofta danspartyn.
6. Min favoritfrukt är mango. Mm, fryst mango eller färsk är det bästa som finns.
7. Mina favorit tv serier är Buffy the vampire slayer, ncis, criminal minds och gilmore girls.
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
nude/pink läppstift
 
Man kan aldrig få för många nude/pink färgade läppstift. Eller hur? Min kollektion blir bara större och större så jag tänkte att jag skulle dela med mig av mina favoriter, alla förrutom en är väldigt budget snälla så förhoppningsvis kan alla hitta något de tycker om.
 
- L´Oréal pink collection lipsticks i "Naomi pink": Formulan är inte min absoluta favorit men färgen är så himla fin och ganska matt så jag kan stå ut.
 
- IsaDora perfect matte lipstick i "07 nude pink": Mitt första isadora läppstift och jag gillar det verkligen. Det är en matt formula men den är inte alls uttorkande och sitter ganska länge på läpparna.
 
- Rimmel moisture renew lipstick i "720 notthing hill nude": En väldigt återfuktande formula och den är så neutral och fin på läpparna. Älskar färgen och att den är så mjuk men ändå sitter länge.
 
- MAC satin lipstick "faux": det här läppstiftet är mitt favorit i hela kollektionen som jag bygger upp. Den luktar sött och den är ganska matt och färgen är den perfekta "my lips but better" och jag bara älskar den. Tror jag kommer plocka upp ett till läppstift från MAC nu i helgen för deras formula och deras fäger och deras paketering är bara för bra! Tips tips för dig som inte köpt från dom men älskar make up.
 
- Maybelline color sensational i "725 tantalizing taupe": Det här är mitt mest nude-färgade läppstift och jag har oftast bara lite på läpparna eller en läppenna under. Men den sitter bra på läpparna och den är billig så det är toppen.
 
Hoppas ni hittade något nytt att addera till erat smink, nästa sånt här inlägg blir nog ett om läppennor som jag tycker är bäst. xx
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
pluggande, pluggande och mer pluggande
 
Hej på er!
Long time no see. Det har varit sjukt mycket den senaste tiden, med förkylningen som tog över mitt liv i en vecka och en massa skolsaker att göra så har det inte blivit mycket tid över för bloggen. Men förkylningen håller på att gå över och jag har planerat skolan lite bättre nu så förhoppningsvis blir det lite fler blogginlägg i framtiden. Men efter jul så är jag fri och planerar att satsa lite mer på det här vilket ju faktiskt är vad jag tycker om att göra. Jag hoppas ni kan stå ut tills dess. xx
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg