The christmas edit
Vem älskar inte julen? Jullåtar, julfilmer, vinterväder och julblommor. Men om du inte känner dig så inspirerad inför den här julen så hoppas jag att du ska hitta lite inspiration här. :) God Jul.
 
 
Snacks & dryck: Jag älskar julmust, jag vet att det oftast är en hata eller älska dryck men jag älskar den. Det är barndom och jul på flaska. Dock börjar jag aldrig dricka julmust förns i december, annars hinner man tröttna lite. Julté är också riktigt mysigt, jag älskar den från Bönor & Blad som heter Rött julté. Det smakar bara jul. Jag vet inte hur jag ska beskriva det på något annat sätt hehe. Och sen har vi såklart pepparkakor och lussebullar. Jag älskar båda, men är nog lite mer lusse person, men nu hade jag inga hemma men ni vet hur de ser ut. 
 
 
Filmer: Jag älskar julfilmer! Jag tror jag har kollat på runt 10 stycken redan, men de hära fyra är mina favoriter. Den "ny"inspelade Christmas Carol, den mysiga komedin The family stone, min favoritjulfilm av all time The Holiday och Sex and the city, som inte är en julfilm. Men en del av filmen utspelar sig runt jul och eftersom jag fick filmen för ett par jular sedan så har det blivit lite tradition att kolla på den runt jul. Och den finns på netflix!
 
 
Övrigt: I den här kategorin la jag bara till några saker jag gillar att ha just nu. Mitt Yankee candle "Macintosh spice" är mitt favoritljus sedan två år tillbaka. Den luktar helt fantastiskt och både höstigt och juligt.
Till julafton kommer mina naglar vara målade med essie "A-list" och "rock at the top". Essie gör bara bäst nagellack. Och sen har vi min nyaste favorit, ett läppbalsam från The body shop och deras jullinje. Denna är med doften "frosted berries". Mjukgörande och doftar sött och gott.
 
Musik: "Mistletoe" av Justin Bieber, "All I want for christmas is you" av Glee Cast, "Last christmas" av Ariana Grande och "This christmas" av Chris Brown.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like