Christmas make up edit
 
Fast det är några dagar kvar till julafton så har jag provat mig fram för att se vilken sminkning jag vill köra på när det äntligen är dagen vi alla väntat på. Jag kom fram till att jag ville ha en ganska "flawless" bas och guld glittriga ögon med lite varmare toner i kanten på ögonen. Och så highlighter såklart, om man inte kan gå all out på julafton, när kan man? ;) Dessa är produkterna jag valde i alla fall:
 
- L´Oréal true match foundation: väldigt bra täckande och sitter ganska bra på min torra hud.
- Make up store cover all mix: superbra för att täcka över de mörka ringarna under ögonen efter att ha stannat uppe halva natten för att kolla på julfilmer (guilty) och för att täcka över finnar.
- Maybelline strobing stick: min favorit highlighter just nu för att få lite extra glow. Superbra pris också!
- Real Techniques bold metals blush brush: min favorit när det kommer till att applicera highlightern. Plus så är den ju så sjukt fin också!
- NYX hot singles eye shadow i "LOL": Perfekta basfärgen för att bygga upp lite värme innan man lägger på de mörkare färgerna och glittret. Superbra pigmentering och billig!
- H&M beauty eye shadow i "cinnamon": Jättefin färg för att få lite mörkare och rama in ögonen bättre. och superbra pris och lätt att hitta.
- L´Oréal color riche mono i "500 gold mania": Den här färgen är så jäkla fin! Blir bäst resultat om man först sprayar lite MAC fix + på borsten (eller ögondroppar) först så att pigmentet blir ännu bättre. Räcker länge och hamnar inte under ögat.
- MAC 217 brush: Min favorit borste när det kommer till att applicera ögonskugga. Så himla bra kvalité och mjuk. Jag har ganska känslig hud runt ögonen så borstarna får inte vara för sträva. Perfekt julklap till sminkälskaren!
 
Efter allt det där lägger jag bara på lite mascara och ett snyggt läppstift (troligtvist rött) och sen är jag redo! :)
 
God Jul! xx
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like